OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over ons

Autoschade Andeweg is een onderdeel van Bovag Autobedrijf Andeweg. Eigenaar Mark Andeweg heeft eerst jaren lang bij werkgevers het vak geleerd en ervaring op gedaan. Uiteindelijk in 2005 is hij met het schadebedrijf voor zichzelf begonnen en werkt hij inmiddels met een aantal man personeel. Maar zelf blijft hij op de werkvloer meelopen, daarmee kunnen wij met recht zeggen: “De door ons opgebouwde expertise, procesbeheersing en efficiëntie staan voor u garant voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit prestatie!

Milieu

Autoschade Andeweg denkt ook aan het milieu, zo spuiten wij met oplosmiddelarme lakken en is onze spuitcabine gasgestookt i.p.v. dieselgestookt wat nog veel cabines zijn. Tevens maken wij veel gebruik van luchtdrogende en UV lakken zodat wij minder gas verbruiken. Beter voor het milieu en voor onze (en dus ook voor uw) portemonnee! Uiteraard zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit van het herstel.

Ook het gebruik van gebruikte onderdelen (uiteraard in overleg met de klant) draagt bij aan een beter milieu, zo is er minder afval en uw auto wordt beter hersteld dan met nieuwe imitatie onderdelen!

shutterstock_97807763

Of u nu particulier of bedrijf bent, voor een schade groot of klein kunt u bij Autoschade Andeweg zijn!

WhatsApp chat
Call Now Button