Wij helpen u weer op weg

Wij helpen u graag met het invullen van het schadeaangifteformulier en de melding te maken bij uw verzekering. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De schade zelf betalen?

Hoe regel ik dit voordelig? U bent bij Andeweg op het juiste adres!

Heeft uw auto een deuk, kras of grote schade en dekt uw verzekering de schade niet? Of wilt u geen aanspraak maken op uw no-claim? Wij helpen u graag verder met budget formule.Wellicht kunnen wij uw auto repareren met gebruikte onderdelen. U betaalt hierdoor zo maar 25 tot 50% minder zonder kwaliteitsverlies.

50% goedkoper, hoe doen wij dat?

Door ons efficiënte werken kunnen wij afwijken van de door de verzekering vastgestelde prijzen. Ook kunnen wij (uiteraard met uw toestemming) gebruik maken van gebruikte onderdelen, daardoor bent u stukken goedkoper uit maar wel met een professioneel eindresultaat en volledige garantie.

Schade aan EV-of hybride voertuigen:

Ook schades aan EV voertuigen of Hybride voertuigen (denk aan Tesla, Lexus etc.) kunnen wij perfect herstellen. Natuurlijk herstellen wij ook aluminium plaatwerkdelen. Uiteraard met volledige garantie.

shutterstock_664462228

Kleine schade

Ook kleine beschadigingen aan uw auto kunnen een doorn in het oog zijn. U hoeft de krassen niet op te sparen. Laat ook de kleinste beschadigingen snel en voordelig herstellen door Autoschadeherstelbedrijf Andeweg. Ook voor cosmetisch herstel bij kleine schades.

Bijspuiten / spotrepair

Kleine schade die de lak heeft aangetast, behandelen we door plaatselijk herstel en bijspuiten, ook wel spotrepair genaamd. Wij kunnen al een spotrepair uitvoeren vanaf € 100,- inclusief BTW. U ziet, autoschadeherstel hoeft niet duur te zijn!

shutterstock_64451497
shutterstock_1065476618

Uitdeuken zonder spuiten

Een kleine deuk zonder lakbeschadiging is mogelijk te herstellen zonder spuiten. We drukken of trekken de deuk er dan uit. Dat klinkt simpel, maar dit is echt specialistisch werk! Voor het herstel zonder spuiten betaalt u vanaf € 50,- inclusief BTW. Vraag bij ons bedrijf naar de mogelijkheden!

Grotere schade

Een grote schade zijn wij uiteraard ook in staat om te herstellen. Het liefst werken wij met originele onderdelen, hetzij nieuw, hetzij gebruikt, dit alles uiteraard in overleg met de klant. Als uw auto krom blijkt te zijn, dan beschikken wij over een geavanceerde richtbank met meetsysteem en alle nodige knowhow om dit weer volledig te herstellen en uw auto weer 100% volgens fabrieksspecificaties aan u af te leveren.

Op de hedendaagse auto’s tref je vaak ook aluminium plaatwerkdelen en veel kunststof aan. Ook voor herstel hiervan kunt u uiteraard bij ons terecht!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2-bedrijfswagen-opel-vivaro-schade

Bedrijfswagenschade

Uw bedrijfwagen is uw gereedschap! Wij weten maar al te goed hoe belangrijk goed gereedschap is. Daarom zullen wij ook met u meedenken dat u zo kort mogelijk uw bedrijfwagen moet missen. Al eens gedacht aan onderhoud/APK gecombineerd met schadeherstel? Autobedrijf Andeweg maakt het mogelijk! Bel ons voor meer informatie.

Enkele tips

  • Vul van tevoren thuis uw eigen gegevens in op het Europees Schadeformulier, zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, verzekeringsmaatschappij en polisnummer (mocht u onverhoopt een aanrijding krijgen, dan hoeft u niet meer tussen uw papieren te zoeken naar de juiste gegevens).
  • Vul op de plaats van het ongeval de voorzijde van het Europees Schadeformulier in en leg samen met de tegenpartij de feiten zo volledig mogelijk vast. Gebruik ook de middenstrook op het formulier om de situaties aan te geven. Maak een schets van de situatie in het daarvoor bestemde gedeelte (Doe dit altijd. Uw schets wordt echt niet beoordeeld op uw tekenkwaliteiten!)
  • noteer de gegevens van getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren.
  • maak foto’s van de situatie ter plaatse.
  • Zodra u thuis bent, kunt u in alle rust de achterzijde van het formulier invullen en nog details toevoegen m.b.t. de omstandigheden en de aansprakelijkheidsvraag.
  • Vergeet tot slot niet om beiden het Schadeformulier te ondertekenen (ook de achterzijde).

Kwaliteit

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Snelheid

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Service

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WhatsApp chat
Call Now Button